Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και Διαδικτυακά – Εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας του Ελληνογερμανικού Πολιτιστικού Συλλόγου Διάλογος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης >>>

 

Ημερίδα και έκθεση φωτογραφίας για τη μετανάστευση, φιλοξενεί η Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ. Το θέμα των εκδηλώσεων : “Η μετανάστευση τότε... Η μετανάστευση τώρα...”.

Η ημερίδα γίνεται σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, στις 6:45 το απόγευμα, στο 10ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας της Παιδαγωγικής Σχολής www.educ.auth.gr. Θα μιλήσουν οι καθηγητές Λάκης Λαμπριανίδης (του ΠΑΜΑΚ) και Γ. Τσουκαλάς (του ΑΠΘ).

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας του Ελληνο–Γερμανικού Πολιτιστικού Συλλόγου « DIALOGOS» με τίτλο «Η μετανάστευση τότε…» στη Βιβλιοθήκη της Παιδαγωγικής Σχολής (2ος όροφος του Πύργου της Παιδαγωγικής) με θέμα τη ζωή των Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία κατά την δεκαετία του 60.

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 8 έως 22 Απριλίου 2013 και ώρες 9:00 -19:00 (εκτός Σαββατοκύριακων).

Η διοργάνωση είναι της Κοσμητείας της Παιδαγωγικής Σχολής στο Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και τον Ελληνο–Γερμανικό Πολιτιστικό Σύλλογο « DIALOGOS».