theatro_allhleggyh_01.jpg
Τους συγκέντρωσε η θεατρική ομάδα “Καπνομάγαζο” δίνοντας παραστάσεις – “Πολιτισμός και αλληλεγγύη είναι κομμάτια αναπόσπαστα” δηλώνει ο δήμαρχος Διαμ. Παπαδόπουλος >>>

 

Δυόμισι περίπου τόνοι τροφίμων μακράς διάρκειας όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη και γάλα κατάφερε να συγκεντρώσει η θεατρική ομάδα «Καπνομάγαζο» ανεβάζοντας την παράσταση «Ένας Υπουργός... στο μπαούλο μας».

Οι 500 περίπου θεατές που παρακολούθησαν τις 6 παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» πλήρωσαν εναλλακτικό εισιτήριο με τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στο Κέντρο Διάθεσης Ειδών & Τροφίμων του δήμου. Μικροί και μεγάλοι έφθαναν με γεμάτες σακούλες δίνοντας δυναμικό παρόν στο ραντεβού αλληλεγγύης και πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά. Τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου γέμισαν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα μοιραστούν άμεσα σε πολίτες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών.

«Συνεχίζουμε δυναμικά την κοινωνική πολιτική μας αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ο πολιτισμός είναι δικαίωμα όλων και η αλληλεγγύη αναπόσπαστο κομμάτι του. Η τέχνη διδάσκει πολιτισμό και πολιτισμός σημαίνει ανθρωπιά. Μαζί με τη θεατρική ομάδα «Καπνομάγαζο» δώσαμε μια εύθυμη νότα στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και φέραμε τον πολιτισμό μέσω του θεάτρου πιο κοντά στη ζωή της πόλης. Η αλληλεγγύη και η ευαισθησία των δημοτών ενεργοποιήθηκε. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας για τη συμβολή τους στον αγώνα που δίνει ο δήμος καθημερινά προκειμένου να μη διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός της πόλης. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα επαναληφθούν και στο μέλλον γιατί είναι πάντα χρήσιμες καθώς πρώτα και κύρια συμβολίζουν σε μια δύσκολη περίοδο ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και είναι αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.