aris_asteras_tripolis_5_1_20130414_01.jpg

Ο Άρης πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο συνέτριψε με 5-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα πάει την ερχόμενη Κυριακή στην Ξάνθη να παίξει για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. >>>

Απέναντι στον ελλιπέστατο αντίπαλό του (οκτώ απουσίες), ο Άρης δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στο «χρυσό» τρίποντο, καθώς τον βοήθησε και η εξέλιξη του αγώνα.

Πλέον όλα παίζονται την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να είναι παντελώς αδιάφοροι.

Το παιχνίδι για τον Άρη είχε τον χαρακτήρα του "τελικού" και από το ξεκίνημα ήθελε να πάρει το προβάδισμα για να του φύγει το άγχος. Το κατάφερε και με το παραπάνω με τα δυο γκολ από τους Τριανταφυλλάκο και Τάτο που του άνοιξαν τον δρόμο προς τη νίκη-σωτηρία. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν έδειξε τίποτα στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι παράσταση για έναν ρόλο με τον Άρη να πετυχαίνει τρία ακόμη γκολ και να δίνει πανηγυρικό τόνο στην μεγάλη του νίκη. Ο Αστέρας από την πλευρά του το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ένα ωραίο γκολ του Κάφα.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Τάτος, Γιαννιώτας, Αγγελούδης (64' Οικονομόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Κουρμπέλης, Κοντοές, Κάστελς, Πιπίνης, Φορμίκα, Σέτι (46' Ντε Μπλάσις), Κάφα, Φραγκουλάκης (57' Λέντσε), Καλαντζής, Ναβάρο (74' Μπακασέτας).

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης (5', Αστέρας Τρίπολης), Πιπίνης (61', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Τριανταφυλλάκος (7', Άρης), Τάτος (29', 79' πεν., 88',  Άρης), Αγγελούδης (46', Άρης)-Κάφα (58', Αστέρας Τρίπολης).