panathinaikos_veroia_3_2_20130421_01.jpg

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Βίκτορ Βιτόλο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τη Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε την 6η θέση στο πρωτάθλημα, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία της Ξάνθης. >>>

 

Πολύ νωρίς στο ματς ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα και ταυτόχρονα η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Βιτόλο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε από τον Γεωργιάδη κι αμέσως ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι κι απέβαλλε τον κεντρικό αμυντικό της Βέροιας.

Ο «παθών» ανέλαβε την εκτέλεση κι έδωσε το προβάδισμα στο «τριφύλλι» μόλις στο 6ο λεπτό. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 32΄ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με το γωνιακό σουτ του Σο (2-0).

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έφτανε σε μία άνετη νίκη, στο 57΄ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο με την  αποβολή του Σπυρόπουλου. Στην φάση, μάλιστα, που ανέτρεψε τον Καλτσά ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Κόστλι μείωσε σε 2-1. Δεν πέρασαν καλά-καλά 10λεπτά και πάλι ο Κόστλι με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Τον τελευταίο λόγο, όμως, στην αναμέτρηση είχε ο Βιτόλο, ο οποίος μετά από ασίστ του Φιγκερόα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» στο 77΄.