olympiakos_protathlima_20130421_01.jpg

Με νίκη επί του Πανιωνίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε των «κυανέρυθρων» με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». >>>

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε στο 12ο λεπτό, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ, όταν υποδέχθηκε την μπάλα με το γνωστό ωραίο στιλ του και με συρτό σουτ νίκησε τον Ανέστη.

Η χαρά στο Φάληρο δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού στο 20΄ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Σάμαρη, που μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Η είσοδος του Ιμπαγάσα στην επανάληψη βελτίωσε την κυκλοφορία και την οργάνωση των «ερυθρόλευκων», που διατηρούσαν την κατοχή αλλά χωρίς να κάνουν πολλές φάσεις. Στο 64΄ ο Αργεντινός άλλαξε ωραία με τον Φετφατζίδη και ο τελευταίος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά, τον… «γόρδιο δεσμό» με την αντίπαλη εστία έλυσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σκοράροντας το τρίτο τέρμα του την τρέχουσα περίοδο στα ελάχιστα παιχνίδια που έπαιξε (λόγω του τραυματισμού του): στο 72ο λεπτό και σε ένα από τα γνωστά «καλοτραβηγμένα» στημένα του Ιμπαγάσα ο διεθνής αμυντικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν ίδιο με εκείνο του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων.