xanthi_aris_0_0_20130421_01.jpg

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Άρη στα Πηγάδια, που βρήκε την ακριτική ομάδα να μένει στο 0-0 με το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και τους «κίτρινους» να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα. >>>

Παρουσία περίπου 1.000 φίλων του, ο προερχόμενος από το εντυπωσιακό 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, Άρης, ξεκίνησε «ορεξάτος» και πίεσε την Ξάνθη, χωρίς πάντως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβασε την απόδοσή της, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Φεύγει ο Ουζουνίδης

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί εκ νέου στο τέλος της περιόδου από την ακριτική ομάδα, όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μετά το πέρας της αποψινής αναμέτρησης με τον Άρη.

«Στο τέλος Μαρτίου βρέθηκα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, ως εκ τούτου λοιπόν δεν υπήρχε θέμα συζήτησης», δήλωσε ο κ. Πανόπουλος.

«Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχω να πω τα καλύτερα και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι όπως κι όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη κάθε επιτυχία», συμπλήρωσε.