Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από τα δόντια ενός λιονταριού, που της επιτέθηκε ενώ έκανε σεξ με το σύντροφό της, σε ερημική περιοχή της Ζιμπάμπουε. >>>

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πόλη Καρίμπα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα ξεψύχησε στο σημείο, ενώ ο σύντροφός της κατάφερε να ξεφύγει.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, τράπηκε σε φυγή γυμνός και αναζήτησε βοήθεια, όταν βγήκε σε έναν κεντρικό δρόμο.

Η γυναίκα, που δούλευε σε τοπική αγορά, συναντιόταν συχνά με τον ψαρά σύντροφό της σε ερημικά σημεία, υποστηρίζει πηγή από το περιβάλλον της νεκρής.

«Οι δυο τους ερωτοτροπούσαν όταν συνέβη το περιστατικό. Το λιοντάρι ήρθε από πίσω τους και βρυχήθηκε. Αυτός κατάφερε να ξεφύγει και αφού διένυσε μεγάλη απόσταση, βγήκε στο δρόμο ψάχνοντας βοήθεια».

Όταν όμως οι οπλισμένοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Όλο της το σώμα ήταν γεμάτο αίματα, καθώς το λιοντάρι είχε ξεσκίσει το λαιμό και την κοιλιά της.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνήγι για το λιοντάρι, το οποίο πιστεύουν ότι ευθύνεται για το θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου, στην ίδια περιοχή. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί το Σάββατο και το κατασπαραγμένο σώμα του βρέθηκε στις παρυφές της πόλης την Τρίτη.