epaggelmata_tellogleio_01Παρουσιάζεται λεύκωμα για τους επαγγελματίες του 2005-2010 >>>

 

Το Τελλόγλειο ρίχνει για ακόμη μια φορά τους «Προβολείς στους Επαγγελματίες 2005 – 2010» με την παρουσίαση του ομώνυμου λευκώματος.

Πρόκειται για την έκδοση του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ η οποία «αγκαλιάζει» 17 αφιερώματα και 25 επαγγέλματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της εν λόγω πενταετίας στο μουσείο, υπό το γενικό τίτλο «Επαγγέλματα του Χθες και του Σήμερα στο Τελλόγλειο».
Η εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «Προβολείς στους Επαγγελματίες 2005 -2010», θα γίνει απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, στις 7 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου (Αγίου Δημητρίου 159Α, τηλ. 2310247111).
Την έκδοση προλογίζουν ο Γιάννης Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ, Πρόεδρος του ΔΣ του Τελλογλείου, ο Γιάννης Ιωαννίδης, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και ο Νίκος Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΑΘ Α.Ε.
Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν η Αλεξάνδρα Γουλάκη - Βουτυρά, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Τελλογλείου, η Δέσποινα Βενετούλια, Εκπαιδευτικός, Επιμελήτρια της έκδοσης, ο Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Κοτσιφός, Δημοσιογράφος, Διοικητικός Διευθυντής της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Θεοδωρακίδης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν σύντομα αποσπάσματα όλης της σειράς των αφιερωμάτων στους επαγγελματίες.
Το λεύκωμα θα διατίθεται από το πωλητήριο του μουσείου και από το «Μικρό Τελλόγλειο» (Καρ. Ντηλ 32 και Ερμού 69), στην τιμή των 15 ευρώ.