nea_dimokratia_syriza_logo_01.jpg

“Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια στη Ν.Δ.” λέει ο Πάνος Σκουρλέτης – “Μπαράζ δικαιολογιών” από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει η Νέα Δημοκρατία >>>

 

Για «μπαράζ δικαιολογιών» από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της διαφημιστικής καταχώρησης στην εφημερίδα «Αυγή» σχετικά με την επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, κρατώντας ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με την Κουμουνδούρου.

«Στη Ν.Δ. ομολογούν τον τρόπο που οι ίδιοι αντιλαμβάνονται το διαφημιστικό χρήμα, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια», σχολίασε νωρίτερα ο Π. Σκουρλέτης.

Το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παραιτηθεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του για τα επεισόδια στην Ιερισσό.

«Η ρίψη χημικών μέσα σε σχολεία, η λήψη DNA από ανήλικους, οι προσαγωγές παρά την αντίθετη άποψη του εισαγγελέα, στις οποίες προβαίνουν πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις, ξεφεύγουν από τη δημοκρατική νομιμότητα και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ζητείται άμεσα η παραίτηση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, κ. Δένδια», τόνισε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.