samaras_ko_nd_20120724_01.jpg

Μήνυμα ότι «είμαστε στο κάτω μέρος της καμπύλης. Μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία» έστειλε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια δείπνου που είχε με βουλευτές της ΝΔ χθες βράδυ. >>>

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για δύσκολη χρονιά, αλλά προδιέγραψε ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Στις αναφορές των βουλευτών για την ακρίβεια, τη μείωση των συντάξεων και των μισθών, ζήτησε υπομονή, πίστη στην προσπάθεια που γίνεται και δουλειά απ' όλους.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας του Βήματος, ο πρωθυπουργός, για να τονίσει ότι η μάχη δεν είναι μόνο της ΝΔ, αλλά των δυνάμεων της ευθύνης, έπλεξε το εγκώμιο των κυβερνητικών εταίρων, τονίζοντας ότι είναι καθοριστική η βοήθειά τους. Ειδική αναφορά όμως έκανε για τον Φώτη Κουβέλη, διευκρινίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, έκανε κυριολεκτικά υπέρβαση με την κίνησή του να στηρίξει την παρούσα κυβέρνηση, αλλά και με τη συνολική του στάση και συμπεριφορά έως σήμερα.

Παρόντες, εκτός από τους βουλευτές που συμμετέχουν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής Στ. Καλογιάννης και οι υφυπουργοί Ν. Μηταράκης και Αθ. Σκορδάς, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Στ. Καλαφάτης και ο υφυπουργός Μ. Παπαγεωργίου.