Νέα ανακοίνωση από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη” – Ζητά να μάθει το περιεχόμενο της σύμβασης δήμου-εταιρίας >>>

 

Επανέρχεται στο θέμα με τα κεφτεδάκια με DNA αλόγου, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη”, Χρ. Μάτης.

Με νέα ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, ζητά να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της σύμβασης με την εταιρία.

“Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης χθες προτίμησε να δώσει στη δημοσιότητα την άποψη της εταιρείας, στην οποία έχουν ανατεθεί τα συσσίτια, αντί να αναλάβει η ίδια την ευθύνη να καταθέσει υπεύθυνα και ενυπόγραφα τη δική της θέση. Τώρα, πλέον, ας σταματήσει να αποφεύγει να απαντήσει και να δημοσιοποιήσει αμέσως:

Το μενού των συσσιτίων κι αν αυτό περιείχε «κεφτεδάκια ναπολιτέν»

Το περιεχόμενο της συμφωνίας, με την οποία ανατέθηκε στην εταιρεία η παροχή των συσσιτίων.

Τα οφειλές προς την εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ούτως ή άλλως θα το κάνει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διατάχθηκε

Αν όλα είναι εντάξει, δεν υπάρχει θέμα. Όμως η  ασφάλεια θέλει ευθύνη.  Ας την αναλάβει η διοίκηση ενυπόγραφα και επώνυμα. Όπως οφείλει όποιος σέβεται το θεσμό που υπηρετεί”, καταλήγει η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη”.