diarriktis_13.jpg
Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς - Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός - Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά τεσσάρων ατόμων >>>

 

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επτά  περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων που έγιναν, κατά το τελευταίο δίμηνο, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Το “ξήλωμα” της σπείρας άρχισε χθες το πρωί, όταν συνελήφθησαν, στην οδό Β. Όλγας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 18 ετών κι ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα με άλλον έναν συνεργό τους, διέρρηξαν κατάστημα με είδη ένδυσης.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, διέρρηξαν επιπλέον έξι καταστήματα (ένα κατάστημα ένδυσης, δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ, ένα φαρμακείο και έναν φούρνο) στην περιοχή της Καλαμαριάς, από το εσωτερικό των οποίων έκλεψαν 2.725 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν πάνω τους δέκα πακέτα τσιγάρα, 70 ευρώ και είχαν πετάξει στο πεζοδρόμιο μια σακούλα ρούχα τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν κλέψει νωρίτερα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεων κλοπών κατά συναυτουργία».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του τέταρτου συνεργού τους.