vouli_2_mesaio[2]
Υπουργός και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήλων αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς – “Ζηλώσατε δόξα τυχάρπαστων”! – “Τυχάρπαστος είσαι εσύ”! >>>

 

«Θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Μαριά σημειώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων με αφορμή τον τραγικό θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα.

Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Στουρνάρας είπε: «Σε μια έξαρση λαϊκισμού ο κ. Μαριάς συνέδεσε το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο των δυο φοιτητών από μαγκάλι με την πολιτική μας στο πετρέλαιο θέρμανσης. Είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο να συνδέετε τον θάνατο δυο παιδιών με τα μέτρα της κυβέρνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης.»

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Μαριά, ο οποίος ανέφερε: «Εσείς δεν έχετε ευθύνη; Σε λίγο να έρθετε κάτω στην Ολομέλεια που θα σας θέσουμε θέματα.»

Μάθετε τρόπους και μη με διακόπτετε. Ζηλώσατε την δόξα των τυχάρπαστων που βγαίνουν στα κανάλια, απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ ο κ. Μαριάς ανταπάντησε λέγοντας:

«Τυχάρπαστος είστε εσείς και έχετε ευθύνη!»

«Δεν με τρομάζετε κύριε Μαριά» του είπε ο κ. Στουρνάρας και εκείνος αποκρίθηκε: «Ούτε εσείς με τρομάζετε! Νομίζετε ότι θα μονολογείτε και θα κάνετε ότι θέλετε εδώ μέσα;».