Αυτή τη στιγμή συναντάται ο πρωθυπουργός με την Τρόικα. Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους της Τρόικα.

Αυτή τη στιγμή η Τρόικα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντάται με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Στο ραντεβού είναι παρόντες οι κ. Σταϊκούρας, Μηταράκης και ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με ορισμένα θέματα να παραμένουν ανοικτά.
Νωρίτερα οι Τροικανοί είχαν μια συνάντηση 2,5 ωρών με το Γιάννη Στουρνάρα. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε αρκετά ζητήματα, όμως παρατηρείται μεγάλη απόσταση στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, καθώς η τρόικα επιμένει σε λεπτομερή χρονική και ποσοτική καταγραφή των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν και στη διατήρηση και φέτος του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Επίσης εγείρουν νέα ζητήματα όπως τα οικονομικά φορέων ασφάλισης, όπως ο ΕΟΠΥΥ, καθώς και τα οικονομικά των δήμων. Πάντως ο κ. Στουρνάρας φάνηκε αισιόδοξος και δήλωσε πως κάποια από αυτά τα θέματα να κλείσουν ακόμα και σήμερα.