parthenis_01.jpg
Κερσανίδης: Αν παραιτήθηκε ο Μανούρας λόγω των όσων έγιναν στην Ιερισσό, τότε είναι προς τιμήν του – Νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ο Χ. Παρθένης (φωτογραφία) >>>

 

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ορίστηκε ο Αστυνόμος Β’ Χρήστος Παρθένης. Ο κ. Παρθένης παίρνει τη θέση του Χρήστου Μανούρα, που παραιτήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν πως η παραίτηση του κ. Μανούρα είχε να κάνει με τις ενέργειες της αστυνομίας στο θέμα των προσαγωγών για την επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου στη Θεσσαλονίκη, Στράτος Κερσανίδης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, τόνισε:

«Είναι προς τιμήν του ανθρώπου, αν παραιτήθηκε γι αυτό. Για τα όσα έγιναν στην Ιερισσό, δε θέλω να χρησιμοποιήσω βαριές κουβέντες, περί χούντας, αλλά αυτά που έγιναν δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατική λογική».

Στην ερώτηση αν οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι ακραίες, τόνισε πως «την αντίδραση καθορίζουν αυτοί που ζουν στις Σκουριές και στις γύρω περιοχές».