giatagana_20111116_01.jpg

“Αυτοί θα μας πεθάνουν όλους” δηλώνει η βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων – “Υπάλληλο των δανειστών” χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο προεδρος των Αν.Ελ. >>>

 

«Και λίγα είπε», δήλωσε, για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην κυβέρνηση και την τρόικα, η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του κόμματος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του FM100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη.

Υποστήριξε πως, κυβέρνηση και τρόικα «θα μας πεθάνουν όλους» και υπογράμμισε πως, κατά την ομιλία του κ. Καμμένου, σήμερα, στο Περιστέρι, «ο κόσμος που παρακολουθούσε, ωρύονταν για τα περπραγμένα της κυβέρνησης. Ψέματα είπε ο κ. Καμμένος; Αυτά που ζούμε είπε», υπογράμμισε η κ. Γιαταγάνα.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυρίστηκε πως, «τρόικα και κυβέρνηση, με το πρόγραμμα που εφαρμόζουν, διέλυσαν τη μεσαία τάξη».

Τι είπε ο Καμμένος στο Περιστέρι

Πολύ υψηλούς τόνους και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανοίγοντας τις εργασίες στο προσυνέδριο της περιφέρειας Αττικής, στο Περιστέρι.

Αποκάλεσε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας», ενώ είπε ότι οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.

Έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους λόγω δανείων και είπε πως «κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρεία είναι το δικό μας σπίτι».

Κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό και προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας», ενώ υποστήριξε ότι «ξεκινά το Εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δωσίλογος από την πατρίδα μας».

Ζήτησε από την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών», αλλά και μείωση στο 1 ευρώ του πετρελαίου θέρμανσης.

Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στις Σκουριές και την Ιερισσό.