vivian_ioakeim_01.jpg

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών – Δήλωνε πως αναγκάστηκε να παίξει σε πορνοταινία – Καταδικάστηκε επειδή αποπειράθηκε να σκοτώσει πρώην φίλο της με τη βοήθεια του… νυν φίλου της! >>>

 

Ακόμη μία φορά, η Πατρινή πορνοστάρ, πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Βίβιαν Ιωακείμ, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά η αισθησιακή καλλονή οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση.

Η σέξι Βίβιαν Ιωακείμ μπήκε στο χώρο της showbiz όταν ακόμη ήταν 16 χρόνων. Ξεκίνησε ως μοντέλο, έκανε ένα πέρασμα από το τραγούδι άλλα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη «Sex in the city of Athens», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τη Μαριάννα Ντούβλη. Τότε μάλιστα δήλωνε πως αναγκάστηκε να παίξει στην ταινία προκειμένου να βγάλει χρήματα για να βοηθήσει τον αδελφό της.

Όπως έγινε γνωστό, οι περιπέτειες της Βίβιαν άρχισαν τον Ιούνιο του 2010, όταν έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στο αυτοκίνητό της βρέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς, βάρους περίπου δύο γραμμαρίων. Τότε το μοντέλο-πορνοστάρ ισχυριζόταν πως το είχε στην κατοχή της για τον ετεροθαλή αδελφό της που είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

vivian_ioakeim_02.jpg

Η δεύτερη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα, από όπου κατάγεται, όταν βρέθηκαν μέσα στην τσάντα της κλεμμένα ηλεκτρονικά αντικείμενα. Η ίδια είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ στο δικαστήριο που έγινε δεν έδωσε το παρών και καταδικάστηκε ερήμην της σε έξι μήνες φυλάκιση.

Όπως γράφει το patrisnews πριν από δεκαοκτώ μήνες το μοντέλο πιάστηκε ακόμη μία φορά -τρίτη και φαρμακερή, απ' ό,τι φαίνεται- στη φάκα των Αρχών και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, προφυλακιστέα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Βίβιαν και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφό της κατά τη διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες η Βίβιαν Ιωακείμ κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της και για κλοπή, και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση.