Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξοργιστική ποινή κατά του Σαλπιγγίδη - Τι λέει σε ανακοίνωση της ομάδας >>>

Έξαλλος για την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σαλπιγγίδη εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο "δικέφαλος του βορρά" από το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
"Κάποιες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, δρώντας παρασκηνιακά δεν επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Διατυπώνεται η απορία “πως είναι δυνατόν να ερμηνεύεται η γλώσσα των χειρονομιών και να τιμωρείται κατά τέτοιον τρόπο ο αρχηγός της ομάδας, παίκτης – ηγέτης του συλλόγου και της Εθνικής ομάδας”. Υπογραμμίζεται ότι “είναι χτύπημα όχι μόνο σε βάρος του ΠΑΟΚ, αλλά και σε βάρος της Εθνικής ομάδας, καθώς ο Σαλπιγγίδης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών χώρων”.
Ο Ιβάν Σαββίδης, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι “έχουν δημιουργηθεί άνισες συνθήκες για διάφορες ομάδες”, υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι “ο μοναδικός σύλλογος, ο οποίος απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό της χώρας με σαφείς και εποικοδομητικές προτάσεις για την εκκαθάριση όλων των υποχρεώσεών του” κι εκφράζει την επιφυλαξη να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και να συζητηθεί “ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας από τις διοργανώσεις, οι οποίες διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και της Superleague”.