epeisodia_ierissos_20130307_04.jpg

Η προσαγωγή τους έγινε για τα επεισόδια των Σκουριών, αλλά δεν προέκυψε κάτι γι αυτό – Συγκέντρωση κατοίκων έξω από τα δικαστήρια >>>

 

Αναβολή για τις 20 Μαρτίου πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες στην Ιερισσό Χαλκιδικής, οι οποίοι οδηγήθηκαν, σήμερα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, για να δικαστούν, επειδή στα σπίτια τους βρέθηκαν κυνηγετικά όπλα, μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Οι τέσσερις είχαν προσαχθεί για να εξεταστούν σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στις 17 Φεβρουαρίου, στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», στις Σκουριές Χαλκιδικής, αλλά δεν προέκυψε συμμετοχή τους σε αυτά. Οι τέσσερις οδηγήθηκαν, σήμερα το πρωί, στον εισαγγελέα και, εναντίον τους, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και πυρομαχικών.

Έξω από τα Δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1000 κάτοικοι της Ιερισσού, σε ένδειξη συμπαράστασης. Με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία και αφέθηκαν ελεύθεροι ως τη δίκη τους οι τέσσερις συλληφθέντες, οι διαδηλωτές, που πληροφορήθηκαν ότι είχε γίνει άλλη μία προσαγωγή από την αστυνομία, κινήθηκαν προς το κτίριο όπου στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.