tei_diamartyria_20130208_03.jpg

Αποκλεισμό δρόμου ετοιμάζουν οι διοικητικοί την Τετάρτη – Συγκέντρωση απόψε στην Αθήνα κατά του Σχεδίου Αθηνά >>>

 

Οι αντιδράσεις για το σχέδιο «Αθηνά» συνεχίζονται και μετά την παρουσίασή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν σπουδαστές από διάφορα AΤΕΙ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις συγχωνεύσεις τμημάτων, που προβλέπει ο νέος χάρτης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι κινητοποιήσεις στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται. Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ανακοίνωσε συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στους χώρους του ΤΕΙ στη Σίνδο και, στη συνέχεια, ως τη 1 μετά το μεσημέρι, θα λειτουργήσει όλες τις γραμματείες των τμημάτων, για να εξυπηρετηθούν οι σπουδαστές.

Για την Τετάρτη, το διοικητικό προσωπικό καλεί σε συγκέντρωση, στις 11 το πρωί, στη Σίνδο όπου και θα ακολουθήσει, συμβολικός μισάωρος αποκλεισμός της διασταύρωσης του δρόμου προς τη Σίνδο, από σπουδαστές, καθηγητές και μέλη του διοικητικού προσωπικού.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για να συζητηθεί η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.