netbook_dell_01Παρουσιάζονται νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες που δημιούργησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης >>>

 

Στην επόμενη ημέρα του «επιχειρείν» και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του στοχεύουν οι τέσσερις νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες που δημιούργησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις πλατφόρμες: Ηλεκτρονικής Στελέχωσης (e-recruitment platform), Ηλεκτρονικής Δικτύωσης (e-business networking platform), Ηλεκτρονικού Συνηγόρου του Επιχειρηματία (e-Ombusman) και Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης (e-Learning platform).

Τα τέσσερα χρηστικά εργαλεία που τίθενται στην υπηρεσία των βιοτεχνών θα παρουσιαστούν την πρώτη ημέρα του διήμερου συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου και αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου, και διοργανώνει το ΒΕΘ για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Περιφερειακή επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας». Το έργο είναι ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία των απαραίτητων δομών για την ενίσχυση και ανάδειξη της επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Grand Hotel Palace, στην οδό Μοναστηρίου 305-307.

Σήμερα το συνέδριο ξεκινά στις 6 μ.μ., ενώ αύριο στις 10.30 π.μ. Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα αναλυθούν βασικά εργαλεία που αφορούν την επιχειρηματικότητα.