Το σπίτι μέσα στο οποίο συνέβη το μοιραίο δυστύχημα

Διασωληνωμένοι οι άλλοι δύο φοιτητές από το τραγικό δυστύχημα με το μαγκάλι – “Μάχη” Ν.Δ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ σε τραγικό φόντο…

>>>

 

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει ένας από τους τρεις φοιτητές που νοσηλεύονται στη Λάρισα μετά το τραγικό περιστατικό με τις αναθυμιάσεις σε μονοκατοικία που στοίχισαν τη ζωή σε δύο νεαρούς.
Οι άλλοι δύο φοιτητές παραμένουν διασωληνωμένοι και βρίσκονται σταθερά σε κρίσιμη κατάσταση. Οι συνολικά πέντε φοιτητές φαίνεται ότι είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν.
Το Σάββατο, συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και διανομή ενημερωτικού υλικού στο κέντρο της πόλης έκαναν φοιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι φοιτητές και οι σπουδαστές κατήγγειλαν «την πολιτική που στερεί τη θέρμανση από το λαό και τα παιδιά του» και ζήτησαν «κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ» στα καύσιμα για τη θέρμανση και «δωρεάν και ασφαλή στέγαση και συνθήκες σπουδών».

Απάντηση Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τον τραγικό θάνατο των δύο νέων στη Λάρισα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε τα εξής:
«Επιεικώς εξαιρετικά θλιβερή είναι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το τραγικό δυστύχημα των δύο νέων στη Λάρισα που έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι για το ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό συμφέρον είναι πάνω απ' όλα...».
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσοτέρων από εμάς. Όταν πριν λίγους μήνες προειδοποιούσαμε για τις επιπτώσεις που θα έχει το ακριβό πετρέλαιο και ρεύμα, είχαμε λοιδορηθεί από την κυβέρνηση. Σήμερα, συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό των 2 σπουδαστών ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να γίνει για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».

Οι ανακοινώσεις των άλλων κομμάτων με κλικ εδώ.