diarriktes_klopimaia_20111125_01.jpg

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης – Προτιμούσαν ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα >>>

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο αλλοδαποί για διαρρήξεις διαμερισμάτων και μία 39χρονη ομοεθνής τους, στης οποίας το αυτοκίνητο βρέθηκαν κλοπιμαία.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες, 36 και 22 ετών, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 18 Φεβρουαρίου, διέρρηξαν δύο διαμερίσματα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα.  Η λεία τους περιλαμβάνει πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και κοσμημάτων.

Το βράδυ της Δευτέρας σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πληθώρα κοσμημάτων καθώς και ένα φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 44,1 γραμμαρίων.

Το όχημα κατασχέθηκε επίσης ως μέσο προσέγγισης και απόκρυψης των κλοπιμαίων, μέρος των οποίων αναγνωρίσθηκε από τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 22χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο υπέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.