afises_apth_01.jpg
Αναζητεί διαφορές με τη “Χρυσή Αυγή” η Νέα Δημοκρατία – Για μονταζιέρα και “αδερφό κόμμα” με την “Χ.Α.” μιλά στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ >>>

 

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε από φοιτητές του τμήματος Χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ο καθηγητής Δημήτρης Κεσίσογλου μέσα στο αμφιθέατρο.

Ο καθηγητής έστειλε επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, θεωρώντας ότι οι φοιτητές, που του επιτέθηκαν, ανήκουν στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την πολιτική του παρέμβαση.

«Ο κ.Τσίπρας, όχι μόνο δεν έχει καταδικάσει την επίθεση, αλλά δεν καταδέχεται καν να απαντήσει στην επιστολή του καθηγητή του ΑΠΘ Δημήτρη Κεσίσογλου, που καταγγέλλει τραμπουκισμούς εναντίον του από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση του αυτή δείχνει ότι όχι μόνο συμφωνεί με αυτές τις πρακτικές, αλλά και τις υποθάλπτει. Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η διαφορά του εν τέλει από αντίστοιχες ενέργειες της Χρυσής Αυγής;» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Η απεγνωσμένη προσπάθεια της γνωστής-άγνωστης ομάδας της λάσπης και της μονταζιέρας της ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα από τις βαριές ευθύνες της κυβέρνησης για την τραγωδία της Κύπρου, είναι ανάξια σχολιασμού. Ας ψάξουν να βρουν μιμητές των πρακτικών της Χρυσής Αυγής στα στελέχη τους, που τη θεωρούν αδερφό κόμμα».