Στα χέρια του έσκασε η οπλοβομβίδα που του στέρησε τη ζωή και άλλαξε για πάντα τη ζωή της συζύγου του.  >>>
42 χρονών ο εξ υπαξιωματικών Ανθυπολοχαγός Υλικού Πολέμου έκανε το καθήκον του όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να βαρυγκομά. Ακόμη κι όταν τον είπαν “αντιπαραγωγικό” ή “αυτιστικό”. Και η Ελληνική Πολιτεία εκτιμώντας ιδιαίτερα τις υπηρεσίες του δεν του έδινε ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ!

Απίστευτο ,αληθινό αλλά και απαράδεκτο! Οι πυροτεχνουργοί του Υλικού Πολέμου δεν παίρνουν ούτε ευρώ για την επικίνδυνη, την θανατηφόρα επικίνδυνη δουλειά που κάνουν. Αν ,λέμε αν , κληθούν από άλλο φορέα εκτός στρατού να εξουδετερώσουν κάποιο εκρηκτικό τότε αμείβονται...πλουσιοπάροχα: 13,40 ευρώ ΜΙΚΤΑ!!!

Ας αφήσουν το επιχειρήμα του “λαϊκισμού” πολιτικοί και “πολιτικάντηδες” των 8000 ευρώ που την ώρα που ο Ανθυπολοχαγός μεταφερόταν με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, εκείνοι “κλαψούριζαν” σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο.

Είναι ντροπή όλων μας ο τρόπος με τον οποίο όλοι μας φερόμαστε σ΄ αυτούς τους ανθρώπους που από επιλογή κάνουν τις “δύσκολες” και “επικίδυνες” δουλειές για μας. Είναι ντροπή ένας ανθυπολοχαγός να μην μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς την μικρή σε κάποιες περιπτώσεις ζωή του.

Και είναι ντροπή όλων μας που όλα αυτά τα θυμόμαστε, μόνο όταν το αίμα κάποιου απ΄ αυτούς τους καθημερινούς ήρωες “ποτίζει” το χώμα και την συνείδησή μας.

Απο: onalert