androulakis_03Πήρε το 66% των ψήφων – Τι δήλωσε άμα τη εκλογή του – Οι δηλώσεις Βενιζέλου και οι προτάσεις του για τις… γυναίκες >>>

 

Ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης ψηφίστηκε από 109 από τους 168 ψηφίσαντες (66%), ενώ υπήρξαν 3 άκυρα. Οι εγγεγραμμένοι ήταν 179.

Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της ΚΠΕ και του Κινήματος, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι η εκλογή του είναι ευκαιρία να υπηρετήσει τα «καθαρά» μηνύματα που έστειλε το συνέδριο. Επιπλέον, σημείωσε ότι είναι ευκαιρία να ξεκινήσει μαζί με τους νέους «έναν μαραθώνιο για να αποδείξουμε» ότι «η γενιά μας είναι το νέο που θα στηρίξει μια καινούρια αλλαγή».

Για επάξια εκλογή του κ. Ανδρουλάκη μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «αποκτά έναν γραμματέα νέο σε ηλικία, δυναμικό αξιόμαχο, με ολοκληρωμένη πολιτική προσωπικότητα, μακρά εμπειρία στο Πολιτικό Συμβούλιο».

Υπογράμμισε ότι γίνεται ο αγγελιαφόρος του μηνύματος του συνεδρίου, για ανανέωση.

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε την πρότασή του για το Πολιτικό Συμβούλιο, προτείνοντας παράλληλα να γίνει υπέρβαση στην ποσόστωση των γυναικών, για να εκπροσωπηθούν στο όργανο πέντε αντί για τέσσερις.