xanthi_levadeiakos_xanhti_0_2_20130303_01.jpg

Τι κι αν κέρδισε με ευρύ σκορ; Η ΠΑΕ μετέτρεψε το site της σε… Tweeter κι εξέδωσε επτά (αριθμός 7!) ανακοινώσεις… >>>

 

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέτριψε με 4-1 το Λεβαδειακό εκτός έδρας, αφήνοντας τους Βοιωτούς για 6ο διαδοχικό ματς χωρίς «τρίποντο».

Η είδηση του αγώνα,όμως, ήταν ότι η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε… επτά (αριθμός 7) ανακοινώσεις, από την έναρξη ως τη λήξη του αγώνα!

Ουσιαστικά μετέτρεψε σε... twitter την επίσημη ιστοσελίδα της. Διαβάστε αναλυτικά και τις 7 (ευτυχώς) σύντομες ανακοινώσεις:

  • Αμπάρκιολη, στο 18' ορισμός της κίτρινης κάρτας! Έναν ορισμό που τον έχεις διδαχθεί στα σεμινάρια πολλές φορές. Μπροστά στα μάτια σου, γιατί δεν την έδωσες;
  • Αμπάρκιολη στο 27,5 βγαίνει η SKODA ΞΑΝΘΗ μπροστά και ανακόπτεις την επίθεση με ανύπαρκτο, τελείως ανύπαρκτο φάουλ, υπέρ του Λεβαδειακού.
  • Αμπάρκιολη στο 34’ ο Λισγάρας πάνω στον Σολτάνι, ο ορισμός της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Έδειξες ΚΙΤΡΙΝΗ. Το διδάσκουν στα σεμινάριά σας.
  • Αμπάρκιολη στο 37,5 δίνεις κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη ανύπαρκτη.
  • Αμπάρκιολη συγνώμη, αλλά το σκορ είναι 0-2.
  • Αμπάρκιολη είμαστε στο 75:31'' και δεν έχεις κάνει κανένα λάθος υπέρ ή εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι.
  • 93:00. Ο αγώνας έληξε. Αμπάρκιολη δεν έκανες κανένα λάθος εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Καληνύχτα.

Το… ματς

Αποφασισμένοι να σταματήσουν το αρνητικό σερί οι Ακρίτες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να αποδείξουν ότι η καλή πορεία που έχουν στο δεύτερο γύρο δεν ήταν τυχαία. Η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Βέροια χαρακτηρίστηκε ως «πισωγύρισμα» από τον τεχνικό του συλλόγου, ωστόσο, οι παίκτες του φρόντισαν πολύ γρήγορα να σβήσουν την κακιά ανάμνηση στα Πηγάδια.

Το γκολ του Σολτάνι μόλις στο 2ο λεπτό (παρθενικό του μετά τη μεταγραφή του στη Ξάνθη στη χειμερινή περίοδο) «έδωσε φτερά» στους φιλοξεούμενους που χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του ματς, αφήνοντας χώρους στους γηπεδούχους και χτυπώντας στην κόντρα. Η «φλύαρη» υπεροχή της ομάδας του Γιώργου Παράσχου δεν απέδωσε τίποτα, αντίθετα, πριν κλείσει το πρώτο μέρος η Ξάνθη πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μαρσελίνιο, μετά από ενέργεια του Μαρέν.

Οριστικό τέλος στο ματς μπήκε στο 70ο λεπτό. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και αυτή την φορά ο Μαρσελίνιο ήταν ο δημιουργός και ο Μαρέν εκτελεστής (3-0). Η παράδοση των «πρασίνων« ήταν πλέον, «άνευ όρων» και στο 78΄ ήρθε και το 4-0 με το διαγώνιο σουτ του Μαρσελίνιο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε για το «γκολ της τιμής» και το πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ροτζέριο. Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Κομεσίδης της Ξάνθης.

Οι Βοιωτοί έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην πεντάδα και συμπλήρωσαν 6 ματς χωρίς νίκη (4 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Μπέγκος (Αργολίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγαράς (59' Ρομέου), Μεντί (46' Νικολακάκης), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Καγιεχόν, Ακόστα (70' Μάρτινς), Βασιλείου.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Κομεσίδης, Γούτας, Γκλέισον, Βασιλάκης, Ντάνι (67' Πρίττας), Φλίσκας, Μαρίν (87' Πλατέλλας), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (83' Ράνος).

Γκολ: 2' Σολτάνι, 45', 79' Μαρσελίνιο, 69' Μαρίν/ 90+1' Μάρτινς

Κίτρινες: 35' Λισγάρας, 75' Ρομέου / 35' Γκλέισον, 38' Κομεσίδης, 42' Ντάνι

Κόκκινες: 85' Κομεσίδης