asteras_tripolis_panigyria_01.jpg

Τζάμπα ήττα για τους γηπεδούχους, που τους χτύπησε δις ο Ούγγρος Λέντσε – Είχε δοκάρι και φάση στη γραμμή ο ΠΑΣ. >>>

 

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε μέσα στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης, που με δύο γκολ του Λάζλο Λέντσε επικράτησε του γηπεδούχου ΠΑΣ 2-1 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παίζοντας το προσφιλές σε αυτούς παιχνίδι των αντεπιθέσεων, οι φιλοξενούμενοι ήταν «κίνδυνος θάνατος» στην κόντρα. Μετά την κεφαλιά του Κολοβέτσιου που έφυγε ελάχιστα άουτ στο 9ο λεπτό, οι Αρκάδες απείλησαν στο 15΄ με τον Ράγιος να αστοχεί από εξαιρετική θέση, ενώ στο 16΄ ακυρώθηκε γκολ του Λέντσε, ως επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Τελικά ήταν ο Ούγγρος επιθετικός που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, όταν από κόντρα σε σουτ του Ράγιος επωφελήθηκε για να σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ισοφάρισε γρήγορα, με σκόρερ τον Κοροβέση στο 24΄. Στο 26΄ ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία, καθώς δεν κατόρθωσε να τελειώσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο Γεωργίου, ενώ στο 34΄ το σουτ του Κάφα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανιώτη, με σουτ εκτός περιοχής.

Η αρκαδική ομάδα έφτασε τελικά στη νίκη με το δεύτερο γκολ του Λέτσε, το οποίο σημειώθηκε στο 49ο λεπτό ύστερα από ωραία προσπάθεια του Μαγυάρου ποδοσφαιριστή.

Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη ατύχησε χάνοντας τον Ράγιος, που τραυματίστηκε, αλλά με την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του δεν κινδύνεψε ως το τέλος, εκτός από τη φάση του 80΄ με τον Τσαμπούρη να απομακρύνει επί της γραμμής την κεφαλιά του Κολοβέτσιου.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

Διαιτητής: Τριτσώνης

Βοηθοί: Γκάγκας, Γεωργαράκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69' Ντάσιος), Κοροβέσης (58' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (87' Γιάκος), Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Άλβαρες, Πιπίνης (76' Γιαλούσης), Φορμίκα (9' Κάφα), Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (50' Ουσέρο), Λέντσε

Γκολ: 24' Κοροβέσης / 19', 48' Λέντσε

Κίτρινες κάρτες: Βίλα / Πιπίνης, Τσαμπούρης