deth_pyrgos_ote_1_thumb

Τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμμετέχοντας σε κληρώσεις με το εισιτήριο εισόδου, θα έχουν οι επισκέπτες των εκθέσεων Ένερτζι Τεκ, Ινφακόμα και Φούρνιντεκ, οι οποίες εγκαινιάζονται σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. >>>

Τα εγκαίνια της 5ης ENERGY TECH της 30ης INFACOMA της 7ης FURNIDEC Business-14ης FURNIMA, πραγματοποιούνται σήμερα στις 8 το βράδυ, στο Περίπτερο 9 της ΔΕΘ, από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτο Σιμόπουλο. Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Με το εισιτήριο εισόδου του κοινού (5 ευρώ και 3 ευρώ το φοιτητικό), οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Περίπτερο 15. Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν: μία ενεργειακή μαντεμένια σόμπα, ένα μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι, έναν λέβητα ξύλου κι έναν λέβητα πέλετ-ξύλου, που προσφέρουν διαφορετικοί εκθέτες.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στο πεδίο της εξοικονόμησης ενέργειας, θέρμανσης, κλιματισμού, επίπλωσης, είτε επαγγελματικής, είτε οικιακής, δόμησης και υλικών κατασκευής.

Στην 5η ENERGY TECH, οι νέοι εκθέτες ξεπερνούν το 35% του συνόλου των φετινών συμμετοχών στην έκθεση. Καταγράφεται και αύξηση των άμεσων ξένων εκθετών, ενώ συνολικά οι εκθεσιακές συμμετοχές είναι 317, έναντι 292 πέρσι. Οι χώρες προέλευσης των εκθετών είναι η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Κίνα, Κορέα, Κροατία, Λιθουανία, Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία.

Στην 30η INFACOMA συμμετέχουν 336 εκθέτες, έναντι 302 στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση, με τους ξένους άμεσους εκθέτες να προέρχονται από τη Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία κι έμμεσους εκθέτες από την Αγγλία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία και Τσεχία.

Η FURNIDEC Business θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό στις 21 & 24 Φεβρουαρίου, ενώ στις 22 & 23 Φεβρουαρίου θα μπορούν να την επισκεφτούν αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες.

Ώρες λειτουργίας των εκθέσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή 11:00 - 20:00 και Σάββατο 11:00 - 21:00.