astinomikos2.jpg

Κακό πράγμα η ζήλεια. Κι όταν έχεις και… αποχρώσες ενδείξεις ότι “κάτι τρέχει” με τον δίπλα, ε, τότε… >>>

 

Τι γίνεται, όμως, όταν είσαι αστυνομικός; Ο 33χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε σε πόλη της Θεσσαλίας, ήταν να… σκάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Του ΄χαν μπει ψύλλοι στα αυτιά (που τραγουδάει κι ο Τόλης Βοσκόπουλος) ότι η πανέμορφη σύντροφός του δεν ήταν αποφασισμένη να ζήσει μαζί του “ώσπου να τους χωρίσει ο θάνατος”. Κι ότι καλόβλεπε τον 23χρονο γείτονά τους που είχε έρθει πρόσφατα, στην περιοχή.

Μάλιστα, η ζήλεια φούντωσε, όταν διαπίστωσε ότι ο νεαρός γείτονας ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, ακόμη κι όταν η σύντροφός του κρατούσε τα προσχήματα…

porni_01_thumb

Αποδείξεις, για το τι γινόταν, δεν υπήρχαν. Αλλά λίγο αυτά που είχε δει, λίγο το απίστευτο θάρρος του νεαρού –που, ώρες-ώρες, μετατρέπονταν σε θράσος- και λίγο τα λόγια φίλων και γνωστών, ήταν αρκετά να ξεσηκωθεί, μέσα του, το πράσινο ανθρωπάκι της ζήλειας και να του γυρίσει το μυαλό…

Η ευκαιρία του δόθηκε πριν λίγες ημέρες. Στο δρόμο προς τη δουλειά είδε τον νεαρό να περπατά προς το κέντρο της επαρχιακής πόλης. Προσφέρθηκε να τον μεταφέρει. Σούρουπο ήταν, ο καιρός κρύος κι η κίνηση ελάχιστη. Ο 23χρονος, ανυποψίαστος για τις… υποψίες του 33χρονο υπαρχιφύλακα, μπήκε στο αυτοκίνητο και… έπιασε και την κουβέντα!

Καλά εκπαιδευμένος σε τακτικές ανάκρισης ο υπαρχιφύλακας, πήγε την κουβέντα εκεί που ήθελε και κατάφερε να κάνει τον νεαρό γείτονά του να εξομολογηθεί τον έρωτά του για την όμορφη σύντροφο του αστυνομικού! Πώς τα κατάφερε; Οι φήμες θέλουν τον νεαρό υπαρχιφύλακα να υπόσχεται βραδιές με… τρίο κι ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ο νους του νεαρού. Ο 23χρονος πείστηκε κι άρχισε να μιλάει.

Δεν ήθελε και πολλά ο ζηλιάρης αστυνομικός. Με δυο – τρεις κουβέντες, είχε πειστεί. Μάλιστα είπε, όλο νόημα, στον νεαρό γείτονα, να πάνε σε μια ερημική περιοχή (η πανέμορφη επαρχιακή πόλη περιστοιχίζεται από ένα εξίσου όμορφο βουνό με πολλά απόμερα σημεία) και να καλέσουν εκεί και την… πέτρα του σκανδάλου, για μια αξέχαστη εμπειρία.

apagogi_01.jpg

Μόνον που, όταν έφθασαν στα… απόμερα, οι δυο άνδρες έμειναν μόνοι. Ο υπαρχιφύλακας απείλησε τον νεαρό, τον… έγδυσε, του έριξε κι ένα χέρι ξύλο και τον παράτησε… σύξυλο και γυμνό στην ερημιά του Αδάμ!

Μη βιαστείτε να δώσετε δίκιο στον 33χρονο υπαρχιφύλακα, γιατί έχει μπλέξει για τα καλά: Ο νεαρός του έκανε μήνυση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απαγωγή (που είναι και κακούργημα), πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα! Μάλιστα, η υπόθεση έφθασε στον ανακριτή, το σκαμνί για τον “φουντωμένο” αστυνομικό είναι κοντά και, μέσα σε όλα τα άλλα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διενεργείται, σε βάρος του, ένορκη διοικητική εξέταση!

Το αν, τελικά, κατάφερε να απομακρύνει τον 23χρονο “εραστή” από την αγκαλιά της συντρόφου του (εάν, φυσικά, όλα αυτά ήταν πραγματικότητα και δεν τα είχε γεννήσει η φαντασία του λόγω ζήλιας), δεν το μάθαμε…