ΦΩΤΟ από thesstoday.grΕπίθεση από δύο νεαρές γυναίκες δέχτηκε ηλικιωμένη, στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο γυναίκες τη χτύπησαν στο κεφάλι, για να της πάρουν το πορτοφόλι… >>>

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, αιμόφυρτη και με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η 70χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Δέχτηκε επίθεση μέσα στην πολυκατοικία, στην οδό Πλ.Ναυαρίνου 14, όπου διαμένει, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

H γυναίκα, που κρατούσε ένα μικρό πορτοφόλι και μερικά ψώνια, επέστρεφε στο σπίτι της. Ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δύο γυναίκες οι οποίες μπήκαν στην πολυκατοικία, ως πλασιέ. Ψυχρές και θρασύτατες, αφού δεν φάνηκε να πτοούνται από το γεγονός ότι η πολυκατοικία βρίσκεται σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης, επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να τη ληστέψουν.

ΦΩΤΟ από thesstoday.gr

Οπως εξήγησε η ίδια στους αστυνομικούς, την χτύπησαν, την έσπρωξαν και την άφησαν αιμόφυρτη στο πάτωμα. Η άτυχη γυναίκα, με όση δύναμη της είχε απομείνει, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς, την άκουσε η κόρη της, που μένει στην ίδια πολυκατοικία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που φρόντισε για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς".

Οι αδίστακτες γυναίκες, που την χτύπησαν, τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο κάποιοι νεαροί από γειτονικές καφετέριες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά τους και έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες σε όλη τη γύρω περιοχή. Δείτε το video από το Thesstoday: