aerodromio_01.jpg

Καινοτόμες τεχνικές και διαδικασίες στον τομέα του ελέγχου φορτίου αεροσκαφών θα αναζητήσουν Έλληνες και ξένοι τεχνικοί, σε συνάντηση ομάδας εργασίας που θα γίνει στην Αθήνα, από αύριο, ως τις 7 Φεβρουαρίου. >>>

 

Στη συνάντηση παίρνει μέρος η Olympic Handling για να συζητηθούν καινοτόμες τεχνικές και διαδικασίες στους τομείς του ελέγχου των φορτίων και κίνησης των αεροσκαφών.

Η IATA LCAM αναφέρεται στο Ground Handling Council (GHC) και είναι μια πολυδιάστατη ομάδα εργασίας,αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα  ελέγχου φορτίου αεροσκαφών, από αεροπορικές εταιρείες μέλη της ΙΑΤΑ και από εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης.

Το πεδίο εφαρμογής των εργασιών της ομάδας επικεντρώνεται στην αναγνώριση των στρατηγικών για τις διαδικασίες ελέγχου φορτίου και κίνησης αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων και των xml μηνυμάτων. Η ίδια ομάδα αναλαμβάνει επίσης την συνεχή αναθεώρηση, την ανάπτυξη και βελτίωση του σχετικού περιεχομένου στο εγχειρίδια της ΙΑΤΑ Airport Handling Manual(AHM) και IATA Ground Operations Manual (IGOM).

Η Olympic Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και παρουσία σε 37 αεροδρόμια, εξυπηρέτησε το 2012 προσφέροντας  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες. H Olympic Handling με πλήρη δραστηριότητα σ’ όλη την διάρκεια του έτους, διαθέτει στόλο 4500 μηχανημάτων επίγειας εξυπηρέτησης, τρείς Εμπορευματικούς σταθμούς και 4 αίθουσες φιλοξενίας VIP επιβατών.