«Ο πρωθυπουργός καθημερινά προσπαθεί να μας πείσει πως το μαύρο είναι άσπρο», δήλωσε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.>>>


Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται όπως ο ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι, στην ταινία «Η ζωή είναι ωραία», προσπαθώντας να μας πείσει πως τίποτα δε συμβαίνει, ενώ στην πραγματικότητα γύρω μας ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε καταρρέει.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «αυτοί που μας κυβερνούν είναι ακραίοι». «Ο Αντώνης Σαμαράς περιστοιχίζεται από ακροδεξιούς συμβούλους. Η ΝΔ του Σαμαρά με ομήρους τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη αναπαράγουν μία ακροδεξιά ατζέντα και πριμοδοτούν τη Χρυσή Αυγή» είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου επανέλαβε πως το πρόγραμμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δε βγαίνει και δήλωσε πως το κόμμα του είναι πανέτοιμο για εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. «Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα», πρόσθεσε.

Για τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας είπε πως ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα έχει εγκλωβιστεί κι έχει γίνει συνιστώσα της Δεξιάς.