Σε κατάσχεση του ξενοδοχείου, που διατηρεί η Ελένη Ζαρούλια και ο αδερφός της, προχωρά η εφορία, καθώς δεν έχουν πληρωθεί εισφορές προς το δημόσιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους της Κυριακής” η διαχειρίστρια εταιρεία “Λυδία”, που έχει βασικούς μετόχους τη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου και τον αδερφό της, έχει οφειλές προς το δημόσιο της τάξης των 36.000 ευρώ, που όμως δεν αποπληρώνει παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις της αρμόδιας ΔΟΥ. 
Οι αρμόδιοi τονίζουν πως είναι απορίας άξιο, πως η “Λυδία” δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη από τους βεβαιωμένους φόρους, τη στιγμή, που οι ισολογισμοί της εμφανίζουν κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο και το μέρισμα μοιράζεται στους μετόχους της. 
Γι’ αυτό τον λόγο το Δημόσιο προχωρά σε κατάσχεση του ξενοδοχείου “New Dream”. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού με αρχική τιμή προσφοράς 169.000 ευρώ. 
Παράλληλα η εφημερίδα επικαλείται πηγές, που αναφέρουν πως οι ελεγκτικές αρχές διενεργούν ελέγχους στις φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας “Λυδίας”, αλλά και στις δηλώσεις του Αθανασίου Ζαρούλια (διευθύνοντα συμβούλου) και της αντιπροέδρου Ελένης Ζαρούλια, αφού υπάρχουν σοβαρές υποψίες για απόκρυψη εισοδήματος.