erdogan_022

Βιβλίο για τον Ερντογάν παρουσιάζεται, απόψε, στη Θεσσαλονίκη. Το έχει γράψει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος. >>>

Tο βιβλίο σκιαγραφεί την προσωπικότητα ενός ηγέτη η φήμη του οποίου ξεπέρασε τα όρια της Τουρκίας. Tο 2011 ο Ταγίπ Ερντογάν επελέγη από το «ΤΙΜΕ» ως ο άνθρωπος της χρονιάς. Tον ίδιο χρόνο στις χώρες της Aραβικής Άνοιξης τον υποδέχθηκαν ως προφήτη και ελευθερωτή.

117680213Tο βιβλίο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Aντώνη Σαμαρά στην Άγκυρα στις 4 και 5 Mαρτίου, αφού είναι μια σπουδαία πηγή πληροφοριών για κάθε Έλληνα να γνωρίζει ποιος είναι ο Tούρκος Πρωθυπουργός και ποια είναι η σημερινή κατάσταση στη γειτονική χώρα.

Ο ίδιος ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι το βιβλίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας άνευ διδασκάλου για όσους θέλουν να αναδειχθούν πολιτικοί ηγέτες! Κι εξηγεί πως «ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο πετυχημένος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, που αναδείχθηκε αρχηγός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, εξελέγη πρωθυπουργός σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, με συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά και σήμερα αναμφισβήτητος ηγέτης της Τουρκίας και όχι μόνον, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στη διεθνή σκηνή».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης.