Φύλλο και φτερό το διαμέρισμα από την Αντιτρομοκρατική μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, που υπέδειξε το διαμέρισμα στις Αρχές.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η Αντιτρομοκρατική έχει αποκλείσει την περιοχή στην οδό Αλκέτου 26- 28 στο Παγκράτι, αφού μετά από τηλεφώνημα άγνωστου άνδρα, που υπέδειξε το διαμέρισμα, υπάρχει η υποψία ότι πρόκειται για ένα ακόμα κρησφύγετο των "Πυρήνων".
Συγκεκριμένα, ο άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενημερώσει ότι έχει αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις στο εν λόγω διαμέρισμα και ότι ενδέχεται να χρησιμοποιείται ως "ορμητήριο" των τεσσάρων συλληφθέντων.
Η ΕΛ.ΑΣ. εικάζει ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη και ότι ο ίδιος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα σε έναν από τους τέσσερις φερόμενους ως συμμετέχοντες στην οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς" πριν περίπου έναν μήνα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το διαμέρισμα είναι άδειο, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι μπορεί να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα που θα βοηθήσουν να ξετυλιχθεί το κουβάρι της τρομοκρατίας.