aneth aplhrotoi 20120709_01.jpg

Να κατεβάσουν το πανό, με το οποίο δήλωναν για πόσους μήνες παρέμεναν απλήρωτοι, αποφάσισαν, σήμερα, οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΑΝΕΘ Α.Ε. >>>

 

Όπως δηλώνουν με ανακοίνωσή τους, πρόκειται για μια κίνηση καλής θέλησης προς τη νέα διοίκηση της εταιρίας, που δηλώνει ότι προσπαθεί να εξυγιάνει τα οικονομικά της ΑΝΕΘ Α.Ε. Προσθέτουν, πάντως, ότι δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα τους.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

“Οι εργαζόμενοι στην ΑΝΕΘ ΑΕ αποφασίσαμε και «κατεβάζουμε» το πανό διαμαρτυρίας που είχαμε αναρτήσει έξω από τα γραφεία της Εταιρίας (Πλούτωνος 27, Θεσσαλονίκη, 3ος όροφος). Διευκρινίζεται ότι συνεχίζουμε να παραμένουμε απλήρωτοι για αρκετούς μήνες, παρόλο που εργαζόμαστε κανονικά, χωρίς να παραμελούμε στο ελάχιστο την εργασία μας.

Με την απόφασή μας αυτή θέλουμε, ως κίνηση καλής θέλησης, να αναγνωρίσουμε την μέχρι τώρα προσπάθεια της νέας Διοίκησης της Εταιρίας και να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο  για την εξυγίανση των οικονομικών της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «υποστέλλουμε» και τον αγώνα μας για την πλήρη εξόφλησή μας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας”.