alitalia_20130203_01.jpg

Άγιο είχε ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο επέβαινε στο αεροπλάνο της Alitalia που ξέφυγε από την πορεία του κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του στη Ρώμη. >>>

 

Με αγαπάει ο Θεός! Τέλος... Αφού έζησα μετά από αυτό δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!". Αυτό ήταν το σχόλιο του Σάββα Γκέντοσγλου στη σελίδα του στο facebook, για το ατύχημα με αεροπλάνο της Alitalia στο οποίο επέβαινε.

Ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο ανέβασε και φωτογραφία με το αεροπλάνο αμέσως μετά την προσγείωσή του εκτός του αεροδιαδρόμου του Φιουμιτσίνο της Ρώμης.

Το αεροπλάνο της Alitalia (τύπου ATR 72) απογειώθηκε στις 19:15 από την Πίζα και έφτασε στη Ρώμη στις 20:15. Κατά την προσγείωση βγήκε 300 μέτρα από τον διάδρομο.

Στην πτήση βρίσκονταν 56 άτομα και τέσσερα μέλη του πληρώματος. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για 6 τραυματίες. Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ένας επιβάτης και ένας αεροσυνοδός.

Υπάρχουν δύο υποθέσεις για το ατύχημα. Είτε οφείλεται στις καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων ή σε λάθος του πιλότου. Από το αεροδρόμιο είχαν ενημερώσει ότι υπήρχαν δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών ωστόσο παρέμενε ανοιχτό.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, ο Γκέντσογλου είχε σκοπό να έρθει για δυο ημέρες στην Ελλάδα με πτήση από την Πίζα στη Ρώμη και από τη Ρώμη στην Αθήνα, όταν έγινε το κακό. Ευτυχώς δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σκοπό να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.