vouli.jpg

Παρολίγον ατύχημα σήμερα το πρωί, στη Βουλή. Γυναίκα υπάλληλος του συνεργείου καθαρισμού, που προσπαθούσε να απομακρύνει νερά από το γυάλινο θόλο στην αίθουσα των συνεδριάσεων, βρέθηκε να αιωρείται στο κενό όταν υποχώρησε η γυάλινη οροφή. >>>

Την υπάλληλο ανέσυραν συνάδελφοί της, καθώς ήταν πιασμένη από την ειδική ζώνη ασφαλείας. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε κόψει τα χέρια της με τα γυάλινα θραύσματα.

Την ώρα του ατυχήματος στην αίθουσα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κι ο υφυπουργός Αθλητισμού, βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης.

Τη συμπάθεια του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο αργότερα, για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα. Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί, είπε ο Νότης Μαρίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επισήμανε ότι πρέπει η Βουλή να δει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας.