gkioulekas_sinentefxi_20101214_01.JPG

«Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ευαίσθητοι. Οι ευαισθησίες όλων είναι δεδομένες. Το ζητούμενο, όμως, είναι να υπάρξουν και προτάσεις». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ομάδα Δημιουργίας”, Κώστας Γκιουλέκας που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα Τσάνελ. >>>

 

Ο κ. Γκιουλέκας, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Μέγκα”, μίλησε για «εύκολη οδό, που ακολουθούν κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που μονίμως διαφωνεί σε όλα, χωρίς να προτείνει τίποτα».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ., «αυτό που μετράει είναι το πόσο συμβάλλει ο καθένας, με προτάσεις στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία». Υποστήριξε δε ότι «πρέπει να επικρατήσει η νηφαλιότητα και ο διάλογος. Η ένταση δεν εξυπηρετεί σε τίποτα».

Ο κ. Γκιουλέκας πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μάχη που δίνουμε, αν κερδηθεί, θα είναι μια μάχη που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί. Λίγο ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη τι θα κάνουν ξεχωριστά τα πολιτικά κόμματα και ποια πολιτικά οφέλη θα αποκομίσουν. Αυτό που θέλουν όλοι είναι να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι διανύουμε μια τραγικά δύσκολη περίοδο. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Γι αυτό πρέπει όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».