Τα εθνικά θέματα, η εξωτερική πολιτική και οι σχέσεις Ελλάδας – Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεδριακής διαδικασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη Θεσσαλονίκη. >>>


Σήμερα το πρωί, από τις 10.30, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανοίγουν το διάλογο και καλούν όποιον θέλει να καταθέσει τις προτάσεις του, ακόμη και να ασκήσει κριτική, ελεύθερα, είτε είναι είτε όχι μέλος του κόμματος. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, θα δώσει συνέντευξη τύπου.

«Οι προτάσεις που θα διατυπωθούν, μαζί με τις υπόλοιπες από τις άλλες εκδηλώσεις του κόμματος, θα κωδικοποιηθούν και θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το ιδρυτικό μας συνέδριο που θα γίνει στις 27, 28 και 29 Απριλίου στην Αθήνα», δήλωσε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στον δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης. Πρόσθεσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «αντιμετώπισαν προσπάθειες να διασπαστούν εκ των έσω, για να αποδειχθεί πως είμαστε κίνημα πολιτών κι όχι πολιτικών ονομάτων».