Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομα της γνωστής εταιρίας “Σουρωτή” κι έχουν πληρώσει με πλαστές επιταγές στο όνομα της εταιρίας! >>>

 

Όπως η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε, “τον τελευταίο μήνα εμφανίσθηκαν και κυκλοφορούν στην αγορά (κυρίως στην Αττική), πλαστές τραπεζικές επιταγές που φέρουν ως δήθεν εκδότρια αυτών τη γνωστή στο πανελλήνιο για τη φερεγγυότητά της, βορειοελλαδίτικη ανώνυμη εταιρία «ΣΟΥΡΩΤΗ»”.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι δράστες έχουν κατασκευάσει σφραγίδα με τα στοιχεία της εταιρίας (επωνυμία, έδρα, τηλέφωνα, ΑΦΜ κ.λ.π.), σφραγίζουν με αυτήν λευκά έντυπα τραπεζικών επιταγών, πλαστογραφούν την υπογραφή του νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας, κάνουν αγορές από προμηθευτές και… προσφέρουν επιταγές που είναι πλαστές!

Δύο τέτοιες επιταγές, έχουν ήδη μπλοκαρισθεί από την εταιρία «Σουρωτή» με τη συνεργασία και των τραπεζών στις οποίες εμφανίσθηκαν οι επιταγές αυτές για να πληρωθούν.

“Η εταιρία, σε συνεννόηση με την πληρώτρια τράπεζα, έχει ήδη λάβει τα κατάλληλα μέτρα και ταυτόχρονα έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη”, ανακοινώθηκε από την εταιρία.

Συστήνει, δε, σε όσους έχουν συναλλαγές και δέχονται επιταγές της εταιρίας, να μην τις παραλαμβάνουν “αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρία και αν δεν λάβουν την απαραίτητη διαβεβαίωση της «Σουρωτής» για τη γνησιότητα της επιταγής”.