tee-tkm.jpg

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ διοργανώνει τον Μάιο τριήμερο κύκλο εκδηλώσεων για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους μηχανικούς να >>>

προβάλλουν τις ιδέες τους σε ανθρώπους της αγοράς, να πάρουν “feedback” για αυτές και πιθανώς να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση.

Κατά τη διάρκειά της, οι συμμετέχοντες Μηχανικοί – Επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους, σε επενδυτές / ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες / ανθρώπους της αγοράς κ.λπ. προκειμένου να βοηθηθούν στο να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Επίσης, στο τριήμερο αυτό θα προβληθούν ενδιαφέρουσες ιδέες φοιτητών – υποψηφίων μηχανικών και νέων ερευνητών, στο πλαίσιο της υποστήριξης και της προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Η υποβολή των προτάσεων ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και λεπτομέρειες υποβολής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://epixeirinteetkm.gr. Στον ίδιο ιστότοπο κατατίθενται οι αιτήσεις-προτάσεις.

Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από ομάδα ειδικών. Οι επικρατέστερες θα προβληθούν σε ειδική διοργάνωση μπροστά σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Θα προηγηθεί ειδικό workshop το οποίο θα προετοιμάσει και θα καθοδηγήσει τους προκριθέντες στη βελτίωση των προτάσεων - παρουσιάσεών τους.

Το τριήμερο καινοτόμου επιχειρηματικότητας διοργανώνεται μετά από πρόταση της Μόνιμης Επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Περισσότερες πληροφορίες στα:

Website: http://epixeirinteetkm.gr/

Email:info@epixeirinteetkm.gr