Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στο δολοφόνο του οπαδού του Παναθηναϊκού Γιάννη Ρουσάκη, που συνέβη πέρσι κατά τη διάρκεια σύγκρουσης οπαδών του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το creteplus, το δικαστήριο συμφώνησε με τον Εισαγγελέα και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο άτυχος νεαρός είχε πέσει νεκρός μετά από σύγκρουση οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτών του ΟΦΗ. 
Το δικαστήριο έτσι τον καταδίκασε σε ισόβια! Νωρίτερα, οι γονείς του Ρουσάκη είχαν αναστατωθεί από τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και όταν η Εισαγγελέας επέμεινε στην καταδίκη του κατηγορούμενου, έβαλαν τα κλάματα και γενικώς προκλήθηκε μια αναστάτωση.
Αρχικά παρακολουθούσαν τη διαδικασία αμίλητοι, με τη μητέρα του να είχε ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Στη συνέχεια ωστόσο ξέσπασαν, ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν.

ΠΗΓΗ: www.creteplus.gr