«Ψίχουλα και κοροϊδία» χαρακτήρισε τις προτάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους αγρότες, το μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών Γιάννης Τσιούτρας, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, από τη συνδιάσκεψη των αγροτών στη Νίκαια. >>>


Όπως τόνισε ο κ. Τσιούτρας, στην συνδιάσκεψη παίρνουν μέρος εκπρόσωποι 33 μπλόκων, από τον Έβρο ως την Πελοπόννησο. Υπογράμμισε πως οι αγρότες συντονίζουν, πλέον, τον αγώνα τους σε πανελλαδικό επίπεδο, αφού το πρόβλημά τους είναι έντονο, κανείς δεν ανταποκρίθηκε στις συνεχείς διαμαρτυρίες τους έξω από εφορίες, γραφεία ΕΛΓΑ, υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας και εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, που προηγήθηκαν των μπλόκων στις εθνικές οδούς.

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ζητάμε χρήματα. Η επιστροφή του φόρου για το πετρέλαιο κίνησης αντιστοιχεί σε ένα ντεπόζιτο πετρέλαιο για το τρακτέρ του κάθε αγρότη, ενώ το νυχτερινό ρεύμα που μας προσφέρουν είναι κοροϊδία, αφού έχουν γίνει συνεχείς αυξήσεις στην τιμή του», τόνισε ο κ. Τσιούτρας.