Για την 21η αγωνιστική της Super League ο “Δικέφαλος του Βορρά” κέρδισε με 3-1 στην Τούμπα τον ΟΦΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9′ . O ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον Κώστα Κατσουράνη να βγαίνει από την αποστολή λόγω ίωσης. Το κενό του στην άμυνα πήρε ο Κατσικάς ενώ στην 11άδα μπήκε και ο Ρομπέρ.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μπήκε με διάθεση στο ματς, δεν άργησαν να εμφανιστούν τα γνωστά προβλήματα. Η μπάλα δεν πήγαινε εύκολα στους επιθετικούς -παρά τη συντριπτική κατοχή- ενώ ο ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Η ψυχρολουσία ήρθε μόλις στο 9′ όταν ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 φέρνοντας σύννεφα στην Τούμπα, που σήμερα πάντως δεν είχε περισσότερους από 6-7.000 θεατές.
Έξι λεπτά αργότερα ο Κλάους έχασε γκολ που δε χάνεται και στο 26′ ο Ιτάνζ έπεσε στα πόδια του Περογαμβράκη (βρήκε μπάλα – πόδια) και αποσόβησε το 0-2, σε μια φάση που θα συζητηθεί…
Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ άρχισε σιγά σιγά να αφυπνίζεται. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κερκίδα που με συνθήματα ζητούσε από τους παίκτες να παίξουν επιτέλους μπάλα… Έτσι στο 38′ ήρθε η ισοφάριση με τον Αθανασιάδη μετά από σέντρα του Λόρενς και ενώ η μπάλα βρήκε πριν φτάσει στο σκόρερ και το δοκάρι για να ολοκληρωθεί η ανατροπή στο 45′ με κεφαλιά του Κατσικά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ σκόραρε με το καλημέρα και κάπου εκεί κλείδωσε το ματς. Δράστης ο Λίαμ Λόρενς που μετά τις δύο ασίστ ήρθε η σειρά του να σκοράρει με όμορφο διαγώνιο σουτ
Η είσοδος του Ολίσε στο παιχνίδι έδωσε ακόμη πιο επιθετική πνοή στον ΠΑΟΚ που έφευγε πολύ γρήγορα στην επίθεση και απειλούσε συχνά πυκνά τους Κρητικούς. Και από εκεί που είχαμε στο πρώτο 30λεπτο τελικές με το σταγονόμετρο, άρχισαν να βγαίνουν η μία πίσω από την άλλη. Ο Δικέφαλος παρά το 3-1 υπέρ του, κατέβασε αυτή τη φορά στροφές προς το τέλος του παιχνιδιού και πρόσφερε θέαμα στον λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσικάς, Λάζαρ, Λόρενς, Καμαρά (83′ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65′ Πόποβιτς), Αθανασιάδης και Ρομπέρ (52′ Ολίσε).
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46′ Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (80′ Κανούλας), Περογαμβράκης (76′ Νύκταρης) και Μπούρμπος.