astinomia987.jpg

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 51χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για δύο ανθρωποκτονίες και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας. >>>

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», όταν ο 51χρονος αποπειράθηκε να αναχωρήσει αεροπορικώς για το Μόναχο Γερμανίας, έχοντας στη κατοχή του πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστή Άδεια Οδήγησης. Μάλιστα, ο 51χρονος, όταν διαπιστώθηκε η πλαστότητα των εγγράφων που έφερε, δήλωσε εκ νέου ψευδή στοιχεία.

Μετά από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή δις ισοβίου καθείρξεως για ανθρωποκτονίες και κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα ο συλληφθείς στις 14-1-1990, έξω από κατάστημα–μπαρ στη περιοχή Εύοσμου Θεσσαλονίκης, μαζί με έναν φίλο του, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε δύο άτομα, ενώ αποπειράθηκε να δολοφονήσει και ένα τρίτο άτομο της παρέας.