diarriktis_4.JPG

Δυο έφηβοι είναι οι δράστες κλοπής μεγάλης ποσότητας χρυσαφικών, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2013… Αυτό προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας. >>>

 

Μάλιστα, εναντίον του 17χρονου και του 18χρονου συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες είχαν στοχοποιήσει εδώ και καιρό το θύμα τους. Ήταν ένας 47χρονος Σκοπιανός έμπορος χρυσαφικών, που έκανε, συχνά, ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και διέμενε, μόνιμα, στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο 47χρονος άφηνε, πάντα, τα κοσμήματα μέσα σε τρεις σάκους, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, το οποίο πάρκαρε στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Οι δυο νεαροί μπήκαν στο πάρκινγκ κι έκλεψαν τους σάκους, με τα κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ. Τα πήγαν στο σπίτι του 17χρονου, όπου, με έναν κόπτη και ειδικά υγρά, έκαναν εξέταση για να διαπιστώσουν τα… καράτια των χρυσαφικών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία προβληματίζει το γεγονός πώς δυο έφηβοι είχαν τέτοιου είδους πληροφορίες, όπως το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο έμπορος χρυσαφικών, πού παρκάρει, πού αφήνει τα χρυσαφικά και πόσα χρυσαφικά κουβαλάει. Αξιωματικοί της ασφάλειας δε δέχονται πως οι νεαροί είναι τυχαίοι διαρρήκτες που έπεσαν πάνω σε θησαυρό… Για το λόγο αυτό οι έρευνες συνεχίζονται.