levadiakos_atromitos_0_0_20130217_01Στο 0-0 έμειναν Λεβαδειακός και Ατρόμητος, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από αυτούς που το παρακολούθησαν. >>>

Για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν δεύτερη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία μετά το 0-0 με τη Βέροια, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν για τέταρτο  σερί ματς χωρίς νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 45 λεπτά, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να «βρεθούν» μεταξύ τους, χωρίς, όμως, να τα καταφέρνουν. Στο 19΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μάντζιου, ενώ στο 28΄ από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα των Βοιωτών ο Μπρίτο δεν σημάδεψε σωστά κι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δύο σουτ των Ακόστα και Καγεχόν για λογαριασμό των γηπεδούχων, στο 36΄ και 39΄, βρήκαν σε ετοιμότητα τον Ράντμαν, ενώ το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία ακόμη σημαντική στιγμή για τους Περιστεριώτες. Και πάλι, όμως, ο Κυριακίδης ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με τον Επστάιν, που είχε αποφύγει τον Μουλόπουλο και ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Μέτριο ποιοτικά ήταν το δεύτερο μέρος, το οποίο δεν είχε ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Χαρακτηριστικό ήταν ότι σε ολόκληρη τη διάρκειά του η μοναδική καλή φάση που καταγράφηκε ήταν το σουτ του Μπρίτο στο 54΄, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ στη γωνία του ο Κυριακίδης.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)

Κίτρινες: Ακόστα, Κόρμπος, Βασιλείου - Γιαννούλης, Μπρίτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγιεχόν (70΄ Ροζέριο), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γεωργίου, Κόρμπος (88΄Μαχαίρας), Πόι, Μεντί, Ακόστα (77΄Ντος Σάντος Κοραντίνι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (84΄ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (69΄ Ουντότζι), Καραγκούνης (71' Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος