pas_panthrakikos_01«Κόλλησαν» στο 0-0, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. >>>

Η μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά χάθηκε για λογαριασμό του Πανθρακικού. Από ασίστ του Βαϊρουά στο 32΄ ο Μουνάφο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ταμπάκη. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο, να δημιουργεί ευκαιρίες.

Από την άλλη ο ΠΑΣ έκανε κακό 45λεπτο, με τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου να μην απειλούν ούτε μία φορά την εστία του αντίπαλου γκολκίπερ.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο ρυθμός που έδωσαν οι δύο ομάδες ήταν πιο γρήγορος, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, με τον Πανθρακικό να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο και τον ΠΑΣ να...ψάχνεται. Η απουσία του Ντε Βινσέντι από το γιαννιώτικο συγκρότημα ήταν εμφανέστατη, καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης στην ομάδα του Χριστόπουλου που θα μπορούσε να βγάλει την κάθετη πάσα.

Στο 70΄ ο Φεγκρούς, που αντικατέστησε τον τραυματία, Ταμπάση, έκανε την απόκρουση του ματς σε κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου.